Projekti, ki nas motivirajo

internal shades Screen

Zavedamo se, da senčila niso le funkcionalni izdelki, ampak imajo tudi velik vpliv na estetiko doma in na počutje v prostoru. Vsak projekt, ki ga izvedemo je za nas edinstven. Ko vidimo, kako naša senčila pomagajo izboljšati videz in funkcionalnost doma, nas to navdaja z občutkom ponosa in zadovoljstva. Takšne zgodbe so tudi vir motivacije za nas, da še bolj izpopolnjujemo svoje izdelke in storitve ter si prizadevamo pomagati še večjemu številu družin pri opremljanju njihovih domov s kakovostnimi senčili. Smo predani zagotavljanju najboljših rešitev za naše stranke in želimo, da so zadovoljni z izdelki ter storitvami, ki jih nudimo.

Zavedamo se, da je oblikovanje doma zelo osebna stvar, zato ponujamo širok izbor senčil z različnimi barvami in vzorci, kar našim strankam omogoča, da svoj dom prilagodijo svojemu posebnemu slogu in okusu.

 

Prenova hiše MM z Notranjimi Screen Senčili

 

Resnične zgodbe, kot je “Prenova družinske hiše MM”, so za nas kot proizvajalca senčil zelo pomembne. Ponosni smo, da smo sodelovali pri projektu in poskrbeli za ugodno klimo v prostoru z notranjimi senčili Screen. Screen senčila so odlična rešitev senčenja, saj različne prosojnosti tkanine omogočajo nadzor svetlobe, hkrati pa zagotavljajo senco in zasebnost. Lastnika hiše MM sta se odločila za svetlo barvo tkanine senčila, kar bivalnemu prostoru doda eleganco in naredi prostor bolj svetel in odprt. Svetli odtenki so manj intenzivni in manj obremenjujoči za oko, kar ustvari mirno in sproščujoče vzdušje.

Vendar pa lahko učinek barv različno vpliva na posameznike, na njihovo počutje in razpoloženje, saj so barve odvisne od osebnih preferenc in izkušenj. Zato je pomembno, da pri izbiri barv notranjih senčil upoštevamo lastne preference in potrebe ter tudi funkcionalnost prostora.

 

internal shades ScreenNotranja senčila – tista nepogrešljiva pika na i pri opremljanju doma

 

Skupaj z drugimi elementi dekoracije, kot so pohištvo, stene in tla, lahko notranja senčila prispevajo k ustvarjanju želenega vzdušja in počutja v prostoru. Pravilna izbira barv, tekstur in funkcij senčil lahko ustvari prijeten in udoben prostor. Poleg izbire barve, je pri nakupu senčila pomembna tudi prosojnost tkanine. Tkanine različnih prosojnosti namreč omogočajo nadzor svetlobe v prostoru, hkrati pa zagotavljajo zasebnost in senčenje. Pri izbiri senčila je zato smiselno razmisliti o namenu prostora ter o tem, kako močno želimo regulirati svetlobo in ohraniti zasebnost. Tkanine s 1-3% prosojnosti nudijo izjemno zatemnitev prostora, kar je idealno za spalnice, tkanine s 5-10% prosojnosti pa omogočajo zadostno mero zasebnosti in senčenja, hkrati pa omogočajo prehod naravne svetlobe v prostor. Senčila s prosojno tkanino so odlična izbira za senčenje dnevnih prostorov, kjer je zaželena naravna svetloba in pogled na okolico.

 

Naše podjetje je specializirano za izdelavo in montažo senčil. Kot strokovnjaki na tem področju se zavedamo, da je vsako okno edinstveno, zato vsako senčilo izdelamo po meri in prilagodimo dimenzijam okna posameznika. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami poskrbimo, da so vsa senčila optimalno prilagojena oknom in zagotavljajo želeno stopnjo zasebnosti. Izbira pravih senčil za dom je lahko precej težavna naloga. Razlog za to je predvsem v tem, da je na voljo precej različnih senčil, ki se razlikujejo po funkcionalnosti, velikosti, obliki, materialu in izgledu. Prav tako pa je pomembno upoštevati številne dejavnike, kot so npr. namen prostora, lokacija okna, stopnja zasebnosti, izpostavljenost soncu in podobno.

 

Zavedamo se, da je vsak dom unikaten in vsaka prenova hiše ali stanovanja predstavlja edinstven projekt, ki zahteva individualen pristop in pozornost do vsakega detajla. Prav zaradi tega se trudimo vsakemu projektu posvetiti z največjo pozornostjo ter zagotoviti kvalitetno in zanesljivo storitev.

 

Navdušuje nas dejstvo, da lahko s svojim delom izboljšamo bivanjsko kakovost naših strank ter prispevamo k prijetnejšemu in bolj udobnemu bivanju v njihovem domu. Vsak projekt, ki ga zaključimo, nas navdaja s ponosom in zadovoljstvom, da smo lahko pomagali našim strankam uresničiti njihove sanje o popolnem domu. Zato se trudimo, da smo vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in inovativnimi rešitvami na področju senčil, ter s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo našim strankam doseči njihove cilje.

 

Inspiracija vsakega senčila Tehrol so ravno te življenjske zgodbe in želje lastnikov, na katere smo v podjetju ponosni. Vsako Tehrol senčilo je svojevrstna umetnina, oblikovana iz materialov vrhunske kakovosti, brez popuščanj in z največjo preciznostjo. Vztrajamo dokler ne vznikne rešitev in se implementira – tako pri delu arhitektov, tehnologov in mojstrov, vse do vašega doma.

 

Ogled prenove: https://www.mojmojster.net/clanek/2052/obnova_hise_namesto_rusitve_-_odlikovana_hisa_mm_a2o2_arhitekti.